Βρες Δάσκαλο

Σχετικά

Το Βρες δάσκαλο αποτελεί μία διαδικτυακή κοινότητα που σαν στόχο έχει να φέρει σε επαφή τους ανθρώπους που θέλουν να μάθουν και τους ανθρώπους που θέλουν να μεταδώσουν τη γνώση που κατέχουν.Εδώ οι καθηγητές συμμετέχουν όπως και οι μαθητές μέσα από μια εφαρμογή για πιο γρήγορη και ποιοτική επικοινωνία.

Η σπίθα πίσω από την ιδέα

Η ιδέα για την δημιουργία αυτής της εφαρμογής ήρθε μία μέρα κάπου στα μέσα του καλοκαιριού 2013. Σκεφτήκαμε ότι η μόρφωση έχει ανάγκη από:

Λιγότερη γραφειοκρατεία | ασφάλεια και εγγύηση | γρήγορη και αποτελεσματική επικοινωνία | ποιοτική εκπαίδευση | πρακτική εξάσκηση | ειλικρίνεια | να μπορείς ο ίδιος να κάνεις τιμολόγηση των ικανοτήτων σου γιατί εσύ τις ξέρεις καλύτερα απο κάθε άλλο

Με φιλοδοξία να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες, δημιουργήθηκε η εφαρμογή web Βρες δάσκαλο με στόχο την καλύτερη εκπαίδευση και την όσο δυνατόν καλύτερη διευκόλυνση εκπαιδευτικών και μαθητών.

 

apple-touch-icon-precomposed

Η καλή μας η μασκότ, η Σοφία. Ντύνεται αναλόγως


 

Owl-gplus2
Owl-face
foursquare-daskalos
Owl-youtube

 

 

Η Αρχή

Tο καλοκαίρι του 2013 αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε και το 2014 πήραμε μέρος σε έναν διαγωνισμό για start ups. Το «Βρες δάσκαλο» αναδείχτηκε στους 5 φιναλίστ των καινοτόμων ιδεών στην κατηγορία Κοινωνική Δράση του Launching people που διοργάνωσε η Samsung.lpeople

Στόχος

Ως στόχο, το vresdaskalo.gr, έχει τη γρήγορη και οικονομική πρόσβαση στην γνώση από την πλευρά των μαθητών, ενώ από την πλευρά των δασκάλων, ως στόχο έχει την διαφήμισή τους οικονομικά και στοχευμένα.

Δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα πλαίσιο εύρυθμης και αειφόρου συνεργασίας των δύο πλευρών, την καταπολέμηση της ανεργίας στο μέτρο του δυνατού και την προσφορά της γνώσης έως το πλέον απομακρυσμένο σημείο της χώρας.

© 2014-15 βρες δασκαλο All rights reserved.