Βρες Δάσκαλο


extreme-sportsΨάχνεις μαθήματα κιθάρας ή μπαλέτου, εκπαιδευτή για το σκύλο σου, extreme sports, προπονητή πυγμαχίας ή ποδοσφαίρου, καθηγητή μαθηματικών ή έκθεσης ή απλά είσαι άνθρωπος με αστείρευτη θέληση για γνώση;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις τον προσωπικό σου λογαριασμό και να δηλώσεις αυτό που θέλεις να μάθεις.

Βρες δωρεάν μαθήματα, extreme sports, παράξενα hobbies, μαθήματα για μικρούς και για μεγαλύτερους.

 

Βρες την πόλη σου, βρες το μάθημά σου

Γίνε μαθητής

 

Δήλωσε αυτό που εfind-extreme-sportπιθυμείς να μάθεις, τα ενδιαφέροντα σου, είτε είναι βιολογία, τένις, μπάσκετ ή Photoshop, δημιουργώντας μία σύντομη ανάρτηση όπου θα περιγράφεις τί θέλεις να μάθεις. Εναλλακτικά έχεις επιλογή να ψάξεις στα μαθήματα που προσφέρουν πιστοποιημένοι εκπαιδευτικοί στην κοινότητα του «βρες δάσκαλο».

Βρες την πόλη σου, βρες το μάθημα που σου ταιριάζει. Επικοινώνησε με τους δασκάλους γρήγορα  με  instant προσωπικό μήνυμα στον υπολογιστή η στο smartphone, βρείτε τα στην τιμή, επέλεξε εσύ τον τρόπο πληρωμής, συμφωνήστε τον χώρο του μαθήματος…. και το μάθημα έγινε

Ανέβασε τα ενδιαφέροντα σου

become studentΑνέβασες τα ενδιαφέροντα σου?..Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις. Κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ και ψάξε αυτό που θέλεις να μάθεις, αυτό που θέλεις να γίνεις, χωρίς όρια.

Γράψε αυτό που πραγματικά θέλεις να μάθεις είτε είναι σκάκι ή κάποιο απο τα extreme sports.

Μέσα στο κέντρο μαθημάτων θα βρεις αυτό που θέλεις. Από το πώς να φτιάχνεις ψωμί χωρίς γλουτένη μέχρι μαθήματα πιάνου. Αν όχι, επικοινώνησε με την ομάδα υποστήριξης του «βρες δάσκαλο» και θα λάβεις τις κατάλληλες κατευθύνσεις.

Εάν βρήκες αυτό που θέλεις να μάθεις μη σταματάς εδώ. Μπορείς να διαπραγματευτείς την τιμή του μαθήματος και ακόμα καλύτερα να επιλέξεις εσύ ο ίδιος μέσα από μια πληθώρα δασκάλων τον πλέον κατάλληλο για εσένα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς την ενότητα κέντρο μαθημάτων και να εισάγεις στα πεδία τις προϋποθέσεις σου.
Βρες τον δάσκαλό σου, κλείσε το μάθημα και κλείσε και την πόρτα!


© 2014-15 βρες δασκαλο All rights reserved.