Βρες Δάσκαλο

become-a-teacher

Είσαι δάσκαλος βιολιού ή παίζεις κιθάρα σα τον Santana;
Είσαι προπονητής tennis ή ειδικός στο Photoshop και το Dreamweaver;
Ξέρεις να κάνεις πασχαλινά κουλουράκια σαν τη θεία Ευτέρπη;

Είσαι άνθρωπος με όρεξη να μεταδώσει την γνώση του;

Μην διστάζεις, μπες στην παρέα του «βρες δάσκαλο» και μην σταματάς να διδάσκεις.

Η παρέα που οι επαγγελματίες κάθε ειδικότητας και οι εκπαιδευτικοί συναντούν τους χομπίστες και τους μαθητές.

Άνοιξε γρήγορα και εύκολα τον προσωπικό σου λογαριασμό, επέλεξε στο προφίλ σου ότι θέλεις να διδάξεις και  παρέδωσε τα μαθήματα σου.

Γίνε δάσκαλος

 

become-a-tutorΓίνε δάσκαλος και ανέβασε το μάθημά σου

Γνωρίζεις να δημιουργείς χειροποίητα κοσμήματα και είσαι ειδικός στην ιστορία τέχνης, ή απλά λατρεύεις τα μαθηματικά και τα Αρχαία Ελληνικά και θέλεις να μεταλαμπαδεύσεις αυτές σου τις γνώσεις;

Τo μόνο που έχεις να κάνεις, αφού δημιουργήσεις το προφίλ σου, είναι να δηλώσεις τις δεξιότητές σου και την αμοιβή ανά ώρα ή ανά κύκλο μαθημάτων.

Σαν δάσκαλος μπορείς να ανεβάσεις μαθήματα ανά ώρα καθώς και ολόκληρο τον κύκλο μαθημάτων, τα σχέδια μαθήματος και πόσους μαθητές μπορείς να δεχθείς την συγκεκριμένη περίοδο.

Απέκτησε το δικό σου ηλεκτρονικό γραφείο δωρεάν μέσα απο το βρες δάσκαλο, βαθμολόγησε, κράτησε στατιστικά για τους μαθητές, εμπλούτισε το προφίλ σου με καλές κριτικές και κάνε τον κύκλο μαθητών σου.

 Ανέβασε το πρώτο σου μάθημα

become-teacherΉρθε η ώρα! Βρες τους μαθητές σου

 

Είσαι πλέον έτοιμος να βρεις τον πρώτο σου μαθητή. Είναι τόσο απλό να κλείσεις το πρώτο σου μάθημα όσο να ξεφλουδίσεις μία μπανάνα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς την ενότητα «Οι μαθητές ψάχνουν» και να βρεις την κατάλληλη για εσένα αγγελία.

Μήπως όμως θα ήταν καλύτερο αντί να ψάχνεις εσύ τους μαθητές, οι μαθητές να βρουν εσένα; Μετά την εγγραφή σου, δες τον λογαριασμό mail που έχεις δηλώσει και λάβε το πρώτο σου δωράκι από το «βρες δάσκαλο».

Έναν συνοπτικό οδηγό με τον τρόπο που πρέπει να εμπλουτίσεις το προσωπικό σου προφίλ ώστε να το κάνεις θελκτικό προς τους μαθητές.

Καλό μάθημα!

Ασφαλής περιήγηση!

To Βρες δάσκαλο εξασφαλίζει 100% ασφαλή περιήγηση...δες πως

safe-browsing

 

© 2014-15 βρες δασκαλο All rights reserved.