Βρες Δάσκαλο

Ψάχνεις δάσκαλο και ιδιαίτερα μαθήματα ;

Ψάχνεις δάσκαλο και μαθήματα; Ψάχνεις προπονητή για μπάσκετ, σκι ή σανίδα; ή απλά για να φτιάχνεις ωραία κουλουράκια; Θέλεις να ανακαλύψεις νέα, ξεχωριστά χόμπι άλλα και τους κατάλληλους ανθρώπους που θα στο μάθουν; Τότε είσαι στο σωστό σημείο.

Πώς βρίσκω δάσκαλο ;

Βρες την πόλη σου, βρες το μάθημα σου! και πάνω απο όλα βρές δάσκαλο που είναι διαθέσιμος για να κάνει μάθημά  και όχι κάποια καταχώρηση σε κάποια λίστα δασκάλων που είναι ξεχασμένη απο παλιά. Στο βρες δάσκαλο τα μαθήματα γίνονται παιχνίδι και η αναζήτηση ευκολάκι. Πάτησε βρες μάθημα και διάλεξε ανάμεσα απο δεκάδες κατηγορίες αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο.Ακόμα στην αρχική σελίδα βρες την πόλη στην οποία ενδιαφέρεσαι να παρακολουθήσεις τα μαθήματα και το τι θες να μάθεις.
Θα σου εμφανιστούν τα προφίλ των δασκάλων που βρίσκονται στην περιοχή σου. Αυτό ήταν! Θα δεις τι προσφέρουν και το αν καλύπτουν τις ανάγκες σου. Δες σε πόσους μαθητές μπορεί να κάνει το μάθημα και αν έχει κενές θέσεις.Στην συνέχεια δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με τον δάσκαλο που έχεις ξεχωρίσει. Κανονίστε μέσα απο το private messsage τα υπόλοιπα όπως το πού θα γίνει το μάθημα και πόσες ώρες.


…πίσω στο πώς λειτουργεί γιατο μαθητή

Δεν βρίσκεις την πόλη σου;

Tο βρες δάσκαλο έχει ξεκινήσει την καταχώρηση όλων των περιοχών της Ελλάδας με συνεργάτες σε κάθε περιοχή. Με τη βοήθεια σας σύντομα θα υπάρχει πλήρης κάλυψη. Δεν βρήκατε την πόλη σας; δηλώστε το εδώ η στο info@vresdaskalo.gr

Δήλωσε την πόλη σου

© 2014-15 βρες δασκαλο All rights reserved.