Βρες Δάσκαλο

Πώς θα κάνεις μάθημα σε περισσότερους μαθητές

Ο τρόπος με τον οποίο θα παραδώσεις το μάθημα είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη. Εσύ γνωρίζεις ως επιστήμονας του κλάδου που διδάσκεις τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να προσφέρεις στον μαθητή σου ένα υψηλής ποιότητας μάθημα και μία αξέχαστη εμπειρία μόρφωσης, ώστε ο μαθητής να συνεχίσει τα μαθήματα μαζί σου.

Για να κάνεις μαθήματα σε περισσότερους μαθητές θα πρέπει να φροντίσεις το προφίλ σου να είναι πλήρως συμπληρωμένο, και τα μαθήματα που ανέβασες, σύμφωνα με το βέλτιστο πρότυπο που σου στείλαμε με mail όταν μας δήλωσες πως θέλεις να γίνεις δάσκαλος. Με την ορθή συμπλήρωση του βιογραφικού σου και με την δημοσίευση εικόνας, το προφίλ σου γίνεται πιο φιλικό προς τον μαθητή που αναζητεί δάσκαλο.

Επίσης, οι δάσκαλοι ανά κατηγορία είναι ταξινομημένοι σε σειρά από αυτόν/η που έχει ανεβάσει δωρεάν μαθήματα, τα μαθήματα με τις καλύτερες κριτικές και με τις περισσότερες ώρες διδασκαλίας μέσω του vresdaskalo.gr προς αυτόν/η με τα αντίστροφα. Οπότε, όσες περισσότερες ώρες παραδίδεις μαθήματα τόσο πιο ψηλά θα ανεβαίνεις στην αναζήτηση.how-it-works9Tip!!! Για να αυξήσεις τις ώρες διδασκαλίας σου, μπορείς να συστήσεις το vresdaskalo.gr στους μαθητές σου και να πραγματοποιήσεις τα μαθήματα μέσα από τον ιστότοπό μας. Γεγονός που θα ανεβάσει τις διδακτικές σου ώρες, άρα πιο ψηλά στην αναζήτηση και επιπλέον θα πετύχεις να λάβεις ένα από τα «Κατορθώματα».

Επιπλέον, πρέπει να ζητάς από τον κάθε μαθητή σου να δημοσιεύει στα μαθήματά σου κάποιο θετικό σχόλιο. Είναι σημαντικό να έχεις θετικά σχόλια στο προφίλ σου, διότι διαβάζοντας ο μαθητής ή ο γονέας του μαθητή, θετικές εισηγήσεις για τον τρόπο διδασκαλίας σου, τότε αυξάνεις τις πιθανότητες να σε επιλέξει κάποιος ως τον δάσκαλό του.

…πίσω στο πώς λειτουργεί για το δάσκαλο

© 2014-15 βρες δασκαλο All rights reserved.