Βρες Δάσκαλο

Πώς θα βρεις μαθητές

Με την ενεργοποίηση του προφίλ σου και την ορθή συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων σου δίνεται η δυνατότητα να αναζητήσεις τους μαθητές σου. Πηγαίνοντας στην ενότητα «Οι Μαθητές Ψάχνουν», θα σου εμφανιστεί μία λίστα με ενδιαφέροντα μαθητών, η οποία συνεχώς ανανεώνεται, με τις αναρτήσεις των μαθητών σχετικά με το τί θέλουν να μάθουν.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις την αγγελία που σε ενδιαφέρει και να στείλεις την προσφορά σου σε προσωπικό μήνυμα στον μαθητή.

Επίσης, στο mail που έχεις δηλώσει, έχεις λάβει έναν οδηγό με τον οποίο σε καθοδηγούμε πως πρέπει να δομήσεις το προφίλ σου ώστε οι μαθητές να βρίσκουν εσένα και όχι εσύ τους μαθητές. Αν ακολουθήσεις τα προτεινόμενα αυτά βήματα, τότε σίγουρα θα γλυτώσεις αρκετό χρόνο και επιπλέον θα κλείσεις άμεσα το πρώτο σου μάθημα.

Δήλωσε την πιστοποίηση σου με ασφάλεια

Verified-awardΚατά την εγγραφή σου ή στην συνέχεια μπορείς να δηλώσεις ότι το αντικείμενο διδασκαλίας σου είναι πιστοποιημένο. Ανέβασέ το μέσα απο την επεξεργασία του προφίλ.Έτσι οι μαθητές θα βλέπουν στο προφίλ σου το διακριτικό «με τη βούλα» και θα καταλαβαίνουν ότι υπάρχει πιστοποίηση.

Μέσα απο το δάσκαλο δεν θα μοιραστείς δημόσια με κανένα τα αποδεικτικά της εκπαίδευσης σου, τα πτυχία ή ακαδημαϊκά έγγραφα.

 

© 2014-15 βρες δασκαλο All rights reserved.