Βρες Δάσκαλο

Πώς θα ξεκινήσω τα μαθήματα

Για να ξεκινήσεις τα πρώτα σου μαθήματα είτε είναι δωρεάν είτε όχι η διαδικασία είναι η ίδια.
Τα δωρεάν μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις μαθησιακές τους ανάγκες.


Για να ξεκινήσεις το πρώτο σου μάθημα μαζί μας θα πρέπει να δημιουργήσεις το προφίλ σου. Στη συνέχεια θα οδηγηθείς στην σελίδα όπου μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και το τί μάθημα θέλεις να κάνεις. Στο mail που θα δηλώσεις θα έρθει ο κωδικός πρόσβασης, τον οποίο θα χρησιμοποιήσεις για να έχεις πρόσβαση στο προσωπικό σου «γραφείο μαθητή».

Μέσα απο το κέντρο μαθημάτων ψάξε τις κατηγορίες ή για πιο γρήγορα αναζήτησε ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Δες τις πληροφορίες του μαθήματος και τις κριτικές απο άλλους μαθητές που το έχουν παρακολουθήσει. Μπες στο σχέδιο μαθήματος να δεις αν είναι αυτό που θες και αν σε εξυπηρετεί η τιμή.

Δες ποιός δάσκαλος διδάσκει και αν πληροί τις προϋποθέσεις σου.
Εφόσον έχεις βρει τον δάσκαλο, τότε δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί του. Κουβέντιασε μαζί του για τον τρόπο διεξαγωγής, τον χώρο και για την τιμή που θα συμφωνήσετε.Ο μέσος χρόνος απάντησης ανέρχεται στην μία μέρα. Μπορείς να υποβάλλεις προς τον δάσκαλο όποια ερώτηση επιθυμείς.
Εάν επέλθει οριστική συμφωνία, τότε μπορείς να πατήσεις ξεκίνα το μάθημα και να επιβεβαιώσεις το κινητό σου τηλέφωνο. Σύντομα θα λάβεις τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του δασκάλου και αυτός τα δικά σου για να συναντηθείτε και να ξεκινήσετε το μάθημα.

Αυτό ήταν!

…πίσω στο πώς λειτουργεί γιατο μαθητή

lesson-start

© 2014-15 βρες δασκαλο All rights reserved.