Βρες Δάσκαλο

Πώς θα διδάξεις;

Δεν απαιτείται κανενός είδους έγκριση από το vresdaskalo.gr για να εμφανιστεί το προφίλ σου στους μαθητές. Είναι θεμιτό όμως να μας στείλεις κάποια σχετική βεβαίωση (δίπλωμα σπουδών, βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίων κλπ.) ότι είσαι σε θέση να διδάξεις το μάθημα που έχεις επιλέξει. Με αυτό τον τρόπο θα εμφανίζεται στο προφίλ σου το διακριτικό πιστοποιημένου εκπαιδευτή, το οποίο υποδηλώνει ότι έχει ελεγχθεί το γνωστικό σου υπόβαθρο, με αποτέλεσμα να αυξάνεις σημαντικά τις πιθανότητες να κλείσεις κάποιο μάθημα.

Πώς το κάνεις αυτό; Πηγαίνεις στην επεξεργασία του προφίλ σου στο σημείο με τις πιστοποιήσεις και ανεβάζεις αντίγραφα των έγγραφων που θέλεις να μας στείλεις. Την επόμενη μέρα το διακριτικό πιστοποιημένος εμφανίζετε στο προφίλ σου. Έτσι ο μαθητής ή οι γονείς νιώθουν πιο σίγουροι.

how-it-works6

Από τη στιγμή που έχεις ανεβάσει όλα τα μαθήματά σου σίγουρα αυξάνεις τις πιθανότητες να ξεκινήσεις μάθημά με κάποιον μαθητή. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς όλα τα προτερήματά σου. Παρουσίασε τα με το δικό σου τρόπο. Με το που θα διαλέξει ο μαθητής να ξεκινήσει το μάθημα μαζί σου, θα λάβεις υπενθύμιση στο ηλεκτρονικό σου γραφείο αλλά και στο e-mail που θα έχεις δηλώσει.

Ο τρόπος με τον οποίο θα παραδώσεις το μάθημα είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη. Εσύ γνωρίζεις ως επιστήμονας του κλάδου που διδάσκεις τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να προσφέρεις στον μαθητή σου ένα υψηλής ποιότητας μάθημα και μία αξέχαστη εμπειρία μόρφωσης, ώστε ο μαθητής να συνεχίσει τα μαθήματα μαζί σου. Όσον αφορά τον χώρο διεξαγωγής των μαθημάτων, το vresdaskalo.gr δεν αποτελεί φροντιστηριακό οργανισμό, οπότε και δεν παρέχει αίθουσες για την διεξαγωγή μαθημάτων. Η απόφαση για τον τόπο, τον χρόνο και την διάρκεια των μαθημάτων παίρνετε από κοινού με τον μαθητή και η ευθύνη της ορθής διεξαγωγής βαρύνει τα δύο αυτά μέλη (μαθητής-δάσκαλος)

…πίσω στο πώς λειτουργεί για το δάσκαλο

© 2014-15 βρες δασκαλο All rights reserved.