Βρες Δάσκαλο

Ξεκινώντας τα μαθήματα – Απορίες μαθητών

1Γενικές Ερωτήσεις

 

Η εφαρμογή έχει πολλούς τρόπους για να βρεις ακριβώς αυτό που αναζητάς. Ψάξε την πόλη σου, την περιοχή σου, ψάξε τα μαθήματα σου, δες σπάνια hobbies, βρες αυτό που θέλεις να κάνεις. Παίξε με τα πεδία και τις αναζητήσεις, βρες το δάσκαλο σου …

Εάν δεν υπάρχει δάσκαλος στην περιοχή σου, ή δεν βρίσκεις την περιοχή σου για το αντικείμενο που επιθυμείς τότε στείλε μας την περιοχή σου για να προστεθεί στην πλατφόρμα. Πρότεινε μας αντικείμενα, μαθήματα και τάσεις και κέρδισε από αυτό. Κάθε μέρα δεκάδες νέοι δάσκαλοι και μαθήματα μπαίνουν στο βρες δάσκαλο. Στο Κέντρο Υποστήριξης θα σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Το vresdaskalo.gr ελέγχει κάθε αίτημα δασκάλου, πριν την αναζήτηση αυτού μαθητών. Ζητούμε από τους δασκάλους μας να αποδείξουν εγγράφως την καταλληλόλητά τους να διδάξουν το γνωστικό τους αντικείμενο και την εργασιακή εμπειρία την οποία διαθέτουν. Επιπλέον, σου δίνουμε πρόσβαση σε σχόλια προηγούμενων μαθητών και την δυνατότητα ελέγχου του υποβάθρου του δασκάλου που ενδιαφέρεσαι να «προσλάβεις».

2Ξεκινώντας τα μαθήματα

 

Για να επικοινωνήσεις με κάποιο δάσκαλο, πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις το δικό σου προφίλ και να γράψεις τι θέλεις να μάθεις, σχετικά με το μάθημα που θέλεις να παρακολουθήσεις στο Τι Ψάχνεις? Ανέβασε το! Η διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από 5 λεπτά. Στη συνέχεια μπορείς να επικοινωνήσεις με όποιον δάσκαλο επιθυμείς μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Επίσης ο δάσκαλος μπορεί να διαβάσει τι θέλεις να μάθεις, τα ενδιαφέροντα σου ώστε να έρθει σε επικοινωνία μαζί σου και να σου διαβιβάσει την προσφορά του. Δεν επιτρέπετε η ανταλλαγή άλλων τρόπων επικοινωνίας με τον δάσκαλο μέχρι να κλείσεις θέση σε κάποιο μάθημα. Η αποστολή των πλήρη στοιχείων του δασκάλου θα σας αποσταλεί μετά την επιβεβαίωση της κράτησης της θέσης. Δεν επιτρέπετε η ανταλλαγή τρόπων επικοινωνίας όπως τηλέφωνο, skype, η οποιοσδήποτε άλλος τρόπος εκτός των προσωπικών μνημάτων του vresdaskalo.gr. Το vresdaskalo.gr υπόκεινται στο νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και προστατεύει όλους τους χρήστες στη μη διάθεση δεδομένων πάρα μόνο κατά το κλείσιμο της θέσης στο μάθημα, όπως συμφωνήσατε κατά την εγγραφή σας στους όρους χρήσης.

Ο τρόπος με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί το μάθημα συμφωνείται με τον δάσκαλο. Το vresdaskalo.gr δεν παρέχει αίθουσες διδασκαλίας, ούτε είναι υπεύθυνο για τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων. Το daskalakos.gr είναι ένας διαδικτυακός τόπος που ως σκοπό έχει να φέρει τον μαθητή κοντά στον δάσκαλο σε ένα πλαίσιο ευγενής και απρόσκοπτης συνεργασίας των δύο αυτών μερών. Τα μαθήματα εφόσον το επιτρέπει το αντικείμενο θα μπορούν να πραγματοποιηθούν απομακρυσμένα μέσω μίας πλατφόρμας συνεδριάσεων στο επόμενο update.

Ο κάθε δάσκαλος ορίζει στο προφίλ του τον αργότερο χρόνο ματαίωσης του μαθήματος. Εάν ξεπεραστεί αυτός ο χρόνος τότε είναι στην ευχέρεια του δασκάλου αν θα ζητήσει να πληρωθεί για την πρώτη ώρα ή για το σύνολο του μαθήματος που δεν πραγματοποιήθηκε. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!! Πριν την οριστικοποίηση της συμφωνίας σου με τον δάσκαλο θα πρέπει να ορίζεται ο αργότερος χρόνος ακύρωσης των μαθημάτων.

3Υπενθυμίσεις και email

 

Προσπαθούμε να προλαμβάνουμε τέτοιου είδους φαινόμενα με την αξιολόγηση των δασκάλων. Παρ’ όλα αυτά, σε περίπτωση που συμβεί τέτοιο περιστατικό, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μας ώστε να σε βοηθήσουμε, δωρεάν, να βρεις κάποιον άλλο δάσκαλο στον τομέα και την περιοχή του ενδιαφέροντος σου.

5Διαδικασία χρέωσης και πληρωμών

 

Όχι. Δεν θα χρεωθείς σε κανένα στάδιο κατά την εγγραφή και τη χρήση του vresdaskalo.gr  για τις υπηρεσίες που σου προσφέρουμε. Εάν σου ζητηθεί από τον οποιονδήποτε χρηματική αμοιβή για την χρήση των υπηρεσιών που σου προσφέρει ο ιστότοπός μας, σε παρακαλούμε να μας ενημερώσεις αμέσως ώστε να προχωρήσουμε στις κατάλληλες νομικές ενέργειες.

Ο τρόπος πληρωμής των μαθημάτων ή των σεμιναρίων που αναρτώνται και διαφημίζονται μέσω του vresdaskalo.gr συμφωνείται μεταξύ των συμβαλλομένων μερών, δηλαδή μεταξύ του μαθητή (εσένα) και του δασκάλου που έχεις επιλέξει ως κατάλληλο για να παρακολουθήσεις τα μαθήματά του. Το vresdaskalo.gr δεν εμπλέκεται σε κανένα σημείο της διαδικασίας διαπραγμάτευσης της τιμής του μαθήματος ή της πληρωμής του

Η διαδικασία πληρωμής, όπως και η τιμή των μαθημάτων, συμφωνείται μεταξύ του μαθητή και του δασκάλου. Το vresdaskalo.gr δεν λαμβάνει ούτε βαρύνεται με κανενός είδους ευθύνη για την διαδικασία χρέωσης και αποπληρωμής των μαθημάτων.


 

Δεν βρήκες απάντηση;  Στείλε την απορία σου στο τμήμα υποστήριξης.

© 2014-15 βρες δασκαλο All rights reserved.