Βρες Δάσκαλο

Απορίες δασκάλων – ξεκινώντας το μάθημα

1Γενικές Ερωτήσεις

 

Το vresdaskalo.gr είναι μία διαδικτυακή κοινότητα που ως σκοπό έχει να φέρει σε επαφή τους μαθητές με τους δασκάλους και αντίστροφα, δημιουργώντας έτσι μία αμφίδρομη σχέση απρόσκοπτης συνεργασίας. Οι δάσκαλοι έχουν στη διάθεσή τους μια πλατφόρμα για να ανεβάσουν όλα αυτά που μπορούν να μεταδώσουν στους άλλους είτε είναι ιδιαίτερο μάθημα σχολείου είτε μάθημα μαγειρικής, αθλήματα, δεξιοτεχνία ή οτιδήποτε βάλει ο νους σας. Έτσι βρίσκουν χώρο και τεχνογνωσία να μεταδώσουν τη μόρφωσή τους με ένα διαφορετικό τρόπο από όσα συνηθίσαμε. Οι πιο σπάνιες δραστηριότητες έρχονται στην οθόνη σας και το πιο σημαντικό, και ο δάσκαλος μαζί.

Το πόσες ώρες και μέρες θα εργάζεστε ορίζεται αποκλειστικά από εσάς. Να σημειωθεί ότι για την δημιουργία μίας πλήρους απασχόλησης εργασίας θα πρέπει να καταβληθεί από την πλευρά σας προσπάθεια ώστε να δημιουργήσετε την ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις σας ομάδα μαθητών.

 

2Ξεκινώντας το μάθημα

 

Είναι στην διακριτική σου ευχέρεια η διαδικασία την οποία θα ακολουθήσεις ώστε να προσφέρεις στον μαθητή σου το αποτέλεσμα που επιθυμεί και μια απολαυστική εμπειρία. Το vresdaskalo.gr σου παρέχει μια σειρά εργαλείων, στατιστικών, προσωπικών μηνυμάτων με το μαθητή για να φτάσεις πιο εύκολα στο να αρχίσει το μάθημα. Συζητήστε με το μαθητή ποιος χώρος είναι καταλληλότερος. Εξέπληξέ τον μαθητή σου με επιπλέον έκπτωση επί του μαθήματος. Δεν επιτρέπετε να ανταλλάξετε τηλέφωνο και άλλους τρόπους επικοινωνίας μέσα από τα προσωπικά μηνύματα. Αυτό θα φέρει κυρώσεις όπως αναφέρετε στους όρους χρήσης. Τα πλήρη στοιχεία με όλους τους τρόπους επικοινωνίας θα αποσταλούν όταν ο μαθητής κλείσει θέση στο μάθημά σου.

Από τη στιγμή που έχεις ανεβάσει όλα τα μαθήματά σου σίγουρα αυξάνεις τις πιθανότητες να ξεκινήσεις μάθημά με κάποιον μαθητή. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς όλα τα προτερήματά σου. Παρουσίασε τα με το δικό σου τρόπο. Με το που θα διαλέξει ο μαθητής να ξεκινήσει το μάθημα μαζί σου, θα λάβεις υπενθύμιση στο ηλεκτρονικό σου γραφείο αλλά και στο e-mail που θα έχεις δηλώσει.

Το vresdaskalo.gr είναι μια κοινότητα που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια για την ακέραια μετάδοση της γνώσης. Τα πλήρη στοιχεία σας αποστέλλονται στο μαθητή μετά το αίτημά του να κλείσει θέση στο μάθημά σου και δεδομένου ότι έχεις επιλέξει κάποιο από τα πλάνα συνδρομών μας. Δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή τηλεφώνων ή λογαριασμών Skype ή οποιαδήποτε άλλης μεθόδου επικοινωνίας εκτός του vresdaskalo.gr, όπως αποδεχτήκατε με τους όρους χρήσης. Αυτό γίνεται για την δική σας προστασία, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα spamming και ανάρμοστων μηνυμάτων.

Τα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε μέρος επιλέξετε μαζί με το μαθητή. Το vresdaskalo.gr δεν παρέχει αίθουσες ή χώρους διδασκαλίας. Επίσης τα μαθήματα θα μπορούν να πραγματοποιηθούν απομακρυσμένα μέσω μίας πλατφόρμας συνεδριάσεων στο επόμενο update.

 

3Υπενθυμίσεις και email

 

Σε παρακαλούμε να ελέγξεις όλα τα μηνύματα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικός σου γραφείο, στα εισερχόμενά σου μήπως και κατά λάθος υπάρχει κάποιο αδιάβαστο. Επιπλέον, έλεγξε τον φάκελο με τα απεσταλμένα μηνύματα ότι τα μηνύματα σου έχουν σταλεί. Εάν δεν βρεις κάποιο πρόβλημα σε αυτή την διαδικασία σε παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας ώστε να διευθετήσουμε το ζήτημα.

Σιγουρευτείτε πως στον φάκελο με την spam αλληλογραφία δεν έχετε λάβει κάποιο ενημερωτικό mail από εμάς και πως έχετε εισάγει το info@vresdaskalo.gr και το no-reply@vresdaskalo.gr στην ασφαλή σας αλληλογραφία. Εάν έχετε προβεί στις παραπάνω ενέργειες και αντιμετωπίζετε ακόμα πρόβλημα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@vresdaskalo.gr, περιγράφοντας το σχετικό πρόβλημα.

Πολύ απλά! Πατήστε πάνω στο εικονίδιο του προφίλ σας, και στα εισερχόμενα. Θα εμφανιστούν όλα τα μηνύματα που έχετε λάβει από πιθανούς μαθητές. Επίσης, στο συγκεκριμένο σημείο, μπορείτε να διαβάσετε όλη την επικοινωνία που είχατε έως τώρα με τους μαθητές. Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε με την αναζήτηση παλιότερα μηνύματα. Τα μηνύματα για πιθανούς μαθητές έρχονται και σαν υπενθύμιση στο προσωπικό mail σας που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή, εφόσον δεν έχετε αλλάξει τις ρυθμίσεις.

Το κάθε μήνυμα που αποστέλλεις ή η κάθε προσφορά που κάνεις δεν σημαίνει ότι αυτομάτως οδηγεί στον προγραμματισμό μαθήματος. Ίσως ο μαθητής έχει ήδη επιλέξει να προχωρήσει με κάποιον άλλο δάσκαλο / προπονητή. Μην απογοητευτείς, υπάρχουν χιλιάδες άλλες ευκαιρίες στην περιοχή σου για μαθήματα.

Στο πεδίο του βιογραφικού σου μπορείς να αναφερθείς αναλυτικά σε όλες τις δεξιότητες, τα πτυχία και την προϋπηρεσία που προσφέρεις. Είσαι ελεύθερος να προχωρήσεις και στην αποστολή οποιουδήποτε στοιχείου που να αποδεικνύει την εργασιακή σου εμπειρία. Αν δεν το έκανες στην εγγραφή, πήγαινε στο γραφείο σου, μετά στο προφίλ, κάνε επεξεργασία και στις πληροφορίες δασκάλου κάτω-κάτω στο Ανέβασε πτυχίο, μεταπτυχιακό, ή κάποια πιστοποίηση μόρφωσης ή δεξιοτήτων.

 

4Σχετικά με την κατηγορία μαθημάτων που θέλω να διδάξω

 

Δεν απαιτείται κανενός είδους έγκριση από το vresdaskalo.gr για να εμφανιστεί το προφίλ σου στους μαθητές. Είναι θεμιτό όμως να μας στείλεις κάποια σχετική βεβαίωση (δίπλωμα σπουδών, βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίων κλπ.) ότι είσαι σε θέση να διδάξεις το μάθημα που έχεις επιλέξει. Με αυτό τον τρόπο θα εμφανίζεται στο προφίλ σου ότι έχει ελεγχθεί το γνωστικό σου υπόβαθρο, με αποτέλεσμα να αυξάνεις σημαντικά τις πιθανότητες να κλείσεις κάποιο μάθημα.

Συνδέσου στον λογαριασμό σου στο vresdaskalo.gr, πήγαινε στο γραφείο σου, βρες το πεδίο «Μπορώ να διδάξω» και κάνε τις αλλαγές που επιθυμείς. Κατόπιν, αποθήκευσε τις αλλαγές σου για να εμφανιστεί το ανανεωμένο προφίλ σου στους μαθητές. Εναλλακτικά στο κάθε μάθημα που ανέβασες βάλε τις σχετικές κατηγορίες.

Το προφίλ σου εμφανίζεται άμεσα στους μαθητές μετά την δημιουργία του λογαριασμού σου. Για αυτό σου συστήνουμε να το συμπληρώσεις όσο το δυνατόν ταχύτερα ώστε να αυξήσεις κατακόρυφα τις πιθανότητές σου να βρεις και να συμφωνήσεις με κάποιον μαθητή.

 

5Διαδικασία χρέωσης και πληρωμών

 

Μπορείς να συμφωνήσεις σε οποιαδήποτε τιμή/ώρα επιθυμείς με τον μαθητή. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις τον κύκλο μαθημάτων και την ειδική προσφορά στο Ανέβασε το μάθημά σου. Μόλις είσαι έτοιμος ενημέρωσε τον μαθητή..και το μάθημα έγινε! Σημείωση : Προτείνουμε όταν ανεβάζεις κάποιο ωριαίο μάθημα να το ανεβάζεις ξανά και με όλη την σειρά μαθημάτων για όλη την χρονική διάρκεια και την ειδική τιμή. Να ξέρεις ότι αυτό σίγουρα προσελκύει περισσότερους μαθητές.

Κατανοητό και με μεγάλη ζήτηση, γίνετε πιο δελεαστικοί ανεβάζοντας δωρεάν μαθήματα. Στο Ανέβασε το μάθημά σου και πριν την ολοκλήρωση διάλεξε Δωρεάν μάθημα. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να το αλλάξεις βάζοντας την τιμή που επιθυμείς. Μπορείς να προχωρήσεις στην παράδοση αυτού του μαθήματος, και να προχωρήσει απρόσκοπτα η συνεργασία σας.

Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πολιτική ακύρωσης μαθημάτων από το vresdaskalo.gr. Ο κάθε δάσκαλος μπορεί να έχει την προσωπική του πολιτική. Συνήθως ακολουθείται η πολιτική ακύρωσης ενός 24ώρου πριν το μάθημα, εκτός εάν συντρέχει κάποιος ειδικός λόγος μεταγενέστερης ακύρωσης, για της οποίας την επιβολή θα πρέπει να συμφωνήσεις ο ίδιος με τον μαθητή σου.

Το vresdaskalo.gr δεν εμπλέκεται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας συμφωνίας και πληρωμής των μαθημάτων. Είναι καθαρά στην δική σου διακριτική ευχέρεια να συζητήσεις και να συμφωνήσεις οποιοδήποτε είδους επιπλέον χρέωσης επιθυμείς με τον δυνητικό μαθητή σου

Στο vresdaskalo.gr η εγγραφή σου είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπαίνεις αυτόματα στο πλάνο «Χρήστη», όπου έχεις πρόσβαση στο προσωπικό σου γραφείο, έχεις την δυνατότητα να ανεβάσεις ένα (1) μάθημα το οποίο επιθυμείς να διδάξεις. Επιπλέον, είσαι σε θέση να αποστείλλεις πέντε (5) προσφορές σε αγγελίες μαθητών και περιορισμένη αποστολή αγγελιών στο mail σου.

Επιθυμείς κάτι παραπάνω; Μπορείς να επιλέξεις το «Οικονομικό» πλάνο όπου με 5€/μήνα έχεις πλήρης πρόσβαση σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες από το vresdaskalo.gr. Δυνατότητα ανταλλαγής στοιχείων επικοινωνίας με τον μαθητή, αποστολή δεκαπέντε (15) προσφορών σε αγγελίες μαθητών και επιλεκτική αποστολή στο email σας μαθητών που βρίσκονται στην περιοχή σας. Επιπλέον, σου παρέχεται η δυνατότητα να ανεβάσεις τέσσερα (4) μαθήματα, έναντι του ενός που υπάρχει στο πλάνο «Χρήστη».

Δεν σου φτάνουν αυτά και θέλεις ακόμα περισσότερα; Be an expert και με 8€/μήνα λάβε όλα τα προνόμια του «Οικονομικού» πλάνου με επιπλέον δυνατότητα αποστολής απεριόριστων προσφορών σε αγγελίες μαθητών, πλήρη λήψη στο email σου των μαθητών της περιοχής σου και την δυνατότητα να ανεβάσεις δέκα (10) μαθήματα που προσφέρεις.

Είσαι όμως από τους ανθρώπους που τα θέλουν όλα; Επέλεξε το πλάνο «Professor» με 15€/μήνα, θα έχεις όλα τα προνόμια του πλάνου «Expert» και επιπλέον τριάντα (30) μαθήματα που θες να ανεβάσεις και δωρεάν εφαρμογή στο κινητό.

Οι παροχές του vresdaskalo.gr όμως δεν σταματούν εδώ. Έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ένα από τα 3μηνα εκπτωτικά πλάνα έχοντας όλες τις παροχές των αντίστοιχων μηνιαίων πλάνων. Δείτε όλα τα πλάνα εδώ 


 

Δεν βρήκες απάντηση;  Στείλε την απορία σου στο τμήμα υποστήριξης.

© 2014-15 βρες δασκαλο All rights reserved.