Βρες Δάσκαλο

Ανέβασε τα μαθήματα

Τo μόνο που έχεις να κάνεις, αφού δημιουργήσεις το προφίλ σου, είναι να δηλώσεις τις δεξιότητές σου και την αμοιβή ανά ώρα ή του κύκλου μαθημάτων που επιθυμείς για να διδάξεις.

Σαν δάσκαλος μπορείς να ανεβάσεις μαθήματα ανά ώρα καθώς και ολόκληρο τον κύκλο μαθημάτων, τα σχέδια μαθήματος και πόσους μαθητές μπορείς να δεχθείς την συγκεκριμένη περίοδο.

Απέκτησε το δικό σου ηλεκτρονικό γραφείο δωρεάν μέσα απο το βρες δάσκαλο, βαθμολόγησε, κράτησε στατιστικά για τους μαθητές, εμπλούτισε το προφίλ σου με καλές κριτικές και κάνε τον κύκλο μαθητών σου.

Το vresdaskalo.gr σου παρέχει δωρεάν μια σειρά εργαλείων, στατιστικών, προσωπικών μηνυμάτων με το μαθητή, για να φτάσεις πιο εύκολα στο να αρχίσει το μάθημα. Συζητήστε με το μαθητή ποιος χώρος είναι καλύτερος. Ενημέρωσε μας αν θέλεις να κάνεις ειδική τιμή για τον συγκεκριμένο μαθητή. Από τη στιγμή που έχεις ανεβάσει όλα τα μαθήματά σου σίγουρα αυξάνεις τις πιθανότητες να ξεκινήσεις μάθημά με κάποιον μαθητή. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς όλα τα προτερήματά σου. Παρουσίασε τα με το δικό σου τρόπο.

Με το που θα διαλέξει ο μαθητής να ξεκινήσει το μάθημα μαζί σου, θα λάβεις υπενθύμιση στο ηλεκτρονικό σου γραφείο αλλά και στο e-mail που θα έχεις δηλώσει.

Μπές δυνατά στο παιχνίδι!

Το 80% των εκπαιδευτών που ξεκίνησαν γρήγορα το πρώτο τους μάθημα μέσα απο το Βρες δάσκαλο έχουν ανεβάσει πρώτα τουλάχιστον 1 δωρεάν μάθημα (σύντομα κοντά σας). Έτσι το προφίλ σας ανεβαίνει κατακόρυφα στα αποτελέσματα και τα μαθήματα σας είναι τα πρώτα που βλέπει ο μαθητής στην πόλη που διδάσκετε.

…πίσω στο πώς λειτουργεί για το δάσκαλο

i-want-to-teach

 

© 2014-15 βρες δασκαλο All rights reserved.